Uoga Uoga Natural Cosmetics

Uoga Uoga is  a well known Lithuanian natural cosmetics / make-up brand. It was my first time trying their products, and I would like to share my thoughts! 🙂 I will write in Lithuanian language to make it easier for my Lithuanian readers, but I will leave a short summary in English for each product!

Tikriausiai visi mano lietuviai skaitytojai žino Uoga Uoga produkciją 🙂 Pasidalinsiu savo nuomone apie išbandytus jų produktus, tikiuosi kad bus įdomu bei naudinga!

IMG_2760

Pirmasis produktas būtų Ekologiškas Nimbamedžių Aliejus. Apie jį išgirdau iš draugės, kaip ji sakė – pabandė pas savo draugę, ir jai kaip mat išnyko užpuolę spuogai! Kadangi mane pačią ši problema kankina, nedvejodama nusprendžiau išbandyti.

Šis aliejus veikia! Tereikia užtepti ant spuogelio, palikti per naktį, o ryte atsikėlus jo nebebus 🙂 Aliejus tirštas, vienintelis minusas kad kvapas yra siaubingas. Vien dėl kvapo nežinau ar pirkčiau dar kartą, nes net vaikinas prie manęs nesiartina kai būnu juo pasitepus :)) Taip pat šis aliejus galioja tik 6 mėnesius, per tiek laiko neišnaudojau net trečdalio buteliuko, tad gaila kad tiek daug produkto tenka išmesti. Duočiau 8/10 – minusai už per didelį kiekį ir siaubingą kvapą, bet pats produktas super!

This oil helps fighting acne & spots, however it has a terrible smell! Not sure if I would purchase it again because of the smell, however it really works for acne.

IMG_2763

Sekantis išbandytas produktas – natūralus paakių kremas Žalioji Gaiva. Šis produktas mane šiek tiek nuvylė. Kaip matote iš nuotraukos jis yra gan tirštas, sunkiai įsigeria į odą, tad tenka praleisti kiek ilgiau laiko nei naudojant kitą paakių kremą. Kažkokio įpatingo poveikio nepastebėjau, paakių neiššviesino. Galiojimo laikas labai greitai baigėsi, taip kad atėjo laikas išmesti šį kremą, nors liko dar daugiau nei pusė buteliuko. Duočiau 5/10 vien dėl to kad paakių oda tapo švelnesnė.

This is an under-eye cream, which is supposed to give you a brightening effect and make your under-eye skin softer. Honestly it is not doing much, so I would not recommend this product. I have linked all the products, so you can read about them more on Uoga Uoga website. Don’t forget to change language on the right side! 🙂

IMG_2764IMG_2767

Kaip pastebėjot, mano nuomonė apie Uoga Uoga produktus nėra itin gera 🙂 BET tečiasis produktas mane netikėtai nustebino! Tai paprastas Raudonasis Molis kuris dabar yra naujoje pakuotėje – buteliuke. Aš turiu senesnę versiją, kuri man asmeniškai patinka labiau nes ji praktiškesnė. Šioje baltoje dėžutėje labai patogu maišyti kaukę 🙂

IMG_2754IMG_2755

Raudonajį molį bandžiau pirmą kartą, bet likau labai maloniai nustebinta. Kaukių ”receptų” galite rasti internete. Paprastai molį galima maišyti su vandeniu, pienu, natūraliais aliejais. Aš maišiau su vandeniu, ir rezultatas labai nudžiugino 🙂 Kitą kartą bandysiu su aliejais.

Prieš dėdamiesi kaukę žinokit kad jūsų kriauklė jūsų nekęs 😀 Labai sunku kaukę nuplauti nuo veido, purvas taškosi visur net ir stengiantis viską daryti atsargiai bei iš lėto. Kaukę paprastai užsitepiau ant veido, palaikiau 10 minučių ir ėjau ją nusiplauti. Žemiau galite pamatyti nuotraukas kaip atrodo kątik uždėta kaukė, ir kaip ji atrodo to dešimties minučių:

IMG_2753IMG_2770

Vos uždėta ant veido ji labai greitai džiūna. Po 10 minučių didžiąją kaukės dalį galima tiesiog švelniais sukamaisiais judesiais ”nugramdyti”, o kas liko – nuplauti nuo veido vandeniu. Jokiu būdu iš karto nepulkit šluostyt veido rankšluosčiu, nes nutiks kaip man – turėsit oranžinį rankšluostuką 🙂 Dar kartą nusiplaukit veidą veido prausikliu, geriausia perplauti ir trečią kartą su Clarisonic ar kitu Jūsų turimu veido prausimo aparatu arba kempinėle. Labai svarbu veidą gerai nuplauti, kadangi molio prilenda į visas jūsų poras!

Nepaisant visų plovimo kančių, sekančią dieną veidas buvo nuostabus! Atrodė švaresnis, gaivesnis, poros tapo mažiau matomos. Nesulaukiu kada bandysiu šią kaukę vėl, duodu 10/10!

This Red Clay is such an amazing product to use as your face mask! Just mix it with water or oil of your choice (you can find ”recipes” on the internet) and add this mask onto your face! Rinse it with water after 10 minutes, and I can promise you an amazing result! Skin looks so much healthier and clearer after this mask!

Kol kas tiek! Visgi norėčiau išbandyti ir daugiau Uoga Uoga produktų, smagu kad lietuviai yra talentingi ir eina teisingu keliu kurdami natūralią kosmetiką 🙂

Happy to have a natural cosmetics brand in such a small country as Lithuania. I will continue trying their products this way supporting a small brand.

xoxo

iUnique xx

7 thoughts on “Uoga Uoga Natural Cosmetics

  1. Turiu jų rankų kremą, kadangi su aliejais bei kakavos sviestu, yra riebus, ne per labiausiai susigeria ir daiktai slysta iš rankų po to kurį laiką 🙂 Bet turbūt pirksiu dar kartą, nes sudaro tikrai gerą apsauginį barjerą ant mano sausos odos.

    Liked by 1 person

  2. aš labai tikiuosi greitu metu išbandyti nimbamedžių aliejų. 🙂
    Pati esu išbandžiusi veido šveitiklį “pasiutę riešutai”, veido kremus “oranžinis debesėlis” ir “rožių žydėjimas”, lūpų balzamus “slaptasis pirato receptas” ir “saldžios ir gaivios”, veido prausiklį “gėlių laukai”… man visai patiko veido kremai (mano oda sausa, todėl džiaugėsi drėkinimu ir maitinimu), bei dievinu lūpų balzamus. 🙂 Dar naudojau plaukų aliejų “bling bling”, bet nepatiko, nes buvo per riebus tepti ant ištrinktų plaukų… :/

    Like

  3. Su tais kiekiais jiems kažkas yra. Galiojimo laikas labai trumpas, o visų jų produktų neįmanoma sunaudoti. Tai ir gaila po to mest, atrodo geras daiktas, bet nebetinkamas naudot. (: panašią kaukę turiu iš VIVI, iš pradžių baisiai nekenčiau, nes nervino, kad reik maišyt, viskas terliojasi. Bet rezultatas išties labai geras. Tik va, kad visa kriauklė pilna purvo būna, tai sunku priprast. : D

    Like

    1. Man irgi labai gaila išmest būna 😀 O kas dėl kaukės tai taip, atsibosta valyt kriauklę, dėl to kaukę darausi tik kai būnu geros nuotaikos ir žinau jog netingėsiu tvarkytis po to 😀 Rezultatas tikrai aplenkė daugumą įmantresnių kaukių 🙂

      Liked by 1 person

Leave a comment